Backstage | Musical Awards: the Kick-off 2022

Op zondag 28 augustus 2022 stond de Uitmarkt in het teken van Musical Awards: the Kick-off. 

Het publiek kreeg een voorproefje van de musicals die binnenkort in de theaters komen. Benieuwd welke musicals de komende maanden bij het Chassé Theater schitteren? Wij hebben alle optredens voor je op een rijtje gezet. 

Les Misérables 

De musicalklassieker Les Misérables komt naar Breda! Met onder andere Milan van Waardenburg, Freek Bartels en Vajèn van den Bosch. Een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Een musical die je gezien moet hebben.

wo 14 juni t/m zo 2 juli 2023

tickets

Charlie and the Chocolate Factory

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en herkenbare personages. Met Remko Vrijdag als Willy Wonka.

wo 23 nov t/m zo 4 dec 2022 

tickets

The Prom

Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! Met o.a. Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf en Barry Beijer.

vr 28 t/m zo 30 okt 2022

tickets

Grease

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er nu een nieuwe frisse versie van deze musical naar Breda. 

Speciaal voor de Musical Awards kick-off kropen Jim Bakkum en Bettina Holwerda nog één keer in de huid van Danny en Sandy.

wo 17 t/m zo 21 mei 2023

tickets

Before After

Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven.

do 12 jan 2023 

tickets