afstudeerstagiair marketing & communicatie

Het Chassé Theater is op zoek naar een afstudeerstagiair marketing & communicatie (periode september 2024 t/m januari 2025).

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Hoe draagt een stagiair marketing daar aan bij?
Onze afdeling marketing zorgt ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers van onze films en voorstellingen genieten! Om onze marketing activiteiten zo goed mogelijk aan te laten sluiten werken wij met doelgroep segmentatie waarbij onze bezoekers zijn onderverdeeld in verschillende doelgroepen. Wij willen graag meer inzicht krijgen in deze doelgroepen en hebben behoefte aan een kwalitatief onderzoek onder deze segmenten. 

Het gaat om een onderzoek waarbij focusgroepen worden opgezet per segment. Door met de focusgroepen in gesprek te gaan, willen we meer inzicht te krijgen in de ervaring van de segmenten met Chassé, of het aanbod bekend is en hen aanspreekt en welke communicatiekanalen ingezet kunnen worden om hen te bereiken. 

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die vol enthousiasme zelfstandig aan de slag gaat met ons vraagstuk. Je bent niet bang om zelf contacten te leggen en je gaat gestructureerd te werk. Verder:

  • Volg je een hbo-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
  • Ben je op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van minimaal 6 maanden in de periode september 2024 t/m januari 2025;
  • Ben je nieuwsgierig, leergierig en zelfstandig;
  • Deel je onze passie voor theater en/of film. 

Wat geven we jou ervoor terug?
Wij bieden jou een stageplaats met veel vrijheid in een unieke werkomgeving. Je komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar werkplezier voorop staat. Maar dat is niet alles:

  • Je krijg bij ons een stagevergoeding van € 375,- per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Je neemt een uniek kijkje achter de schermen bij een van de grootste theaters van het land;
  • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en cv naar pz@chasse.nl Voor vragen kan je contact op nemen met de afdeling personeelszaken via 076-5303188 of stuur je vraag per mail naar pz@chasse.nl