Poles

Guilherme Miotto / Corpo Máquina
do 30 nov 2023 - 20:30 - 21:30
kleine zaal
do 30 nov 2023
20:30 - 21:30
Geweest

Paaldanseres en meervoudig Nederlands kampioen Yvonne Smink brengt de mix van hedendaagse danstechniek met paaldans van Choreograaf Guilherme Miotto tot leven. 

Een verhaal van bloei en levenslust, van vrouwelijkheid, vrolijkheid en vertrouwen. In Poles toont Miotto niet alleen Yvonne’s ijzersterke techniek, maar laat hij vooral haar nuchtere aanpak en de blijdschap van haar no-nonsense verschijning stralen. Yvonne brengt het spanningsveld tussen techniek en sensualiteit van de paaldans op een ander niveau. In een ongekende spanningsboog brengen choreograaf en performer een nieuwe visie op lichamelijkheid en intimiteit.

Poles is de derde voorstelling in de serie die Miotto maakt met mensen die bezig zijn met een specifieke vorm van bewegen. Eerder maakte hij Rise Up voor wereldkampioen breakdance Menno van Gorp en Ball voor freestyle voetballer en wereldkampioen ground moves Nasser El Jackson.

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement

credits

choreografie: Guilherme Miotto / performer: Yvonne Smink / muziek en muzikant: Isaac Poels / toneelbeeld en kostuums: Anne Habermann / lichtontwerp: Erik van de Wijdeven en Guilherme Miotto / dramaturg: Moos van den Broek / artistiek assistent: Varenka Theunynck / instinctive Performance coach: Merlijn De Meyer Engelbeen