Classique - De Mooiste Aria's

Mirusia
zo 3 nov 2024 - 14:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
zo 3 nov 2024
14:30
Bestellen

Bereid je voor om betoverd te worden wanneer de Australisch/Nederlandse sopraan en entertainer, Mirusia Louwerse, opnieuw de podia van Nederland betreedt. In november 2024 komt de langverwachte Classique tour naar Nederland.

Geprezen als 'de muze van André Rieu' en de gevierde en jongste winnares van de prestigieuze Dame Joan Sutherland Opera Award, is Mirusia een ware kracht om rekening mee te houden. Met haar hemelse stem en een vleugje humor uit Down Under heeft ze de harten van miljoenen mensen wereldwijd veroverd en is ze in 2022 uitgeroepen tot de best verkopende klassieke cross-overartiest van Australië.

Mirusia, vaak aangeduid als de ‘Australia’s Songbird', neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis, begeleid door een getalenteerd ensemble van internationale muzikanten onder leiding van de briljante Rob Mennen. Tijdens de ‘Classique’ tour zul je genieten van een diversiteit aan mooie en hartverwarmende melodieën, waaronder betoverende stukken die Mirusia heeft uitgevoerd met André Rieu en het Johann Strauss Orkest, evenals haar eigen originele composities. 

Laat je meeslepen door ontroerende aria's uit de grootste opera's aller tijden. Laat je onderdompelen in het betoverende repertoire van gerenommeerde componisten zoals Puccini, Handel, Dvořák, Lehar en nog veel meer. De stem van Mirusia, als een opstijgende nachtegaal, voert je naar rijken van pure muzikale extase, waarbij je diep ontroerd en vol bewondering zult zijn. Mis deze zeldzame gelegenheid niet om de magie van Mirusia en haar buitengewone talent te ervaren. Sluit je aan bij ons voor een avond van pure schoonheid, waar elke noot doordrenkt is van passie, emotie en ongeëvenaarde muzikale brille.