Hans Boddeke

Wendy Pan

Circus Treurdier
za 19 apr 2025 - 20:30
kleine zaal
za 19 apr 2025
20:30
binnenkort in verkoop

Verkeerde opmerking gemaakt? Geen cadeautje gekocht? Je oude moedertje al maanden niet gebeld? Met een stalen gezicht langs een bedelaar gewandeld? Lekker vliegreisje geboekt? Geef nou toe: je voelt je toch ook de hele dag schuldig? 

Wendy P. torst haar geweten 24/7 als een molensteen met zich mee. Haar verpletterende schuldgevoel begint met de dag zwaarder op haar te drukken. Wanneer ze ’s avonds in haar bedje ligt en alles eens goed doorrekent, komt ze maar tot een conclusie: het ligt allemaal aan haar. Zij is de spin in het web van leed dat zij om zich heen gesponnen heeft. Bestaat er vergeving voor Wendy? Of is er iemand die haar in godsnaam een stevig pak voor de broek kan geven? 

De theatermakers van Circus Treurdier komen met een nieuw geschreven muziektheatervoorstelling over een knagend, maar verslavend schuldgevoel. Vol wanhopige verontschuldigingen, aanstellerige klaagliederen en zweterige gitaarmuziek. En af en toe een goed pak slaag.

credits

tekst en muziek: Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen / spel: Jan-Paul Buijs, Sam van Hulst, Ellen Parren, Peter van Rooijen, en Mees Markus / scenografie: Janne Sterke / muzikale leiding en arrangementen: Arthur Wagenaar / lichtontwerp: Tim van ’t Hof / eindregie: Titus Tiel Groenestege / productie: Lena Meijer / techniek: Ramses Nieuwenhuizen, Henk Geurds