Terug

Three times a lady

OG3NE | reprise

wo 18 okt 2017 20:00 tot 22:10  |  Jupilerzaal

OG3NE is de eerste groep ter wereld die The Voice won, die de ene hit na de andere scoort en nu Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Na de uitverkochte eerste theatertournee zijn de zussen terug met de succestournee. Alle hitsingles van We got this en prachtige meerstemmige ballads en uptempo nummers in een speciaal O'G3NE-jasje met liveband.

OG3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam met I see fire, Change will come, Magic en Emotions. Bij het programma Beste Zangers laat OG3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. Magic bereikt vervolgens de gouden status, de zussen staan met de Vrienden van Amstel in Ahoy, als voorprogramma van Olly Murs in de Heineken Music Hall, openen het 50e Televizier Gala en ze doen nog een reeks concerten met Voice of Holland coach Marco Borsato in zijn Symphonica Concerten in Ziggodome. Geen wonder eigenlijk dat de 44 shows in alle grote zalen van Nederland die daarop volgden voor de eerste theatertournee van Three times a lady stuk voor stuk tot aan de nok toe uitverkochten. En nu stuurden we ze trots naar Kiev om Nederland te vertegenwoordigen met Lights and shadows, een prachtige ode aan hun moeder. www.og3ne.com

genre: lichte muziek

4,75 sterren

Gemiddelde waardering: 4,75 sterren

Van BOEIJEN

5 sterren

GEWELDIG, alleen soms was de muziek te hard!

Van Der Bent

5 sterren

Anoniem

5 sterren

Het was een super voorstelling! Wat hebben die meiden een stem! Mooie harmonieën en als solist ook heel erg goed! En wat leuk dat hun vader ook kwam zingen met zijn dochters. Mijn nichtje van 9 was er bij en die heeft ook ontzettend genoten, een voorstelling voor iedereen! Zeker een aanrader voor anderen!

Péronne

5 sterren

Geweldig optreden van de (jarige) zusjes. Ze doen het al heel goed, op deze jonge leeftijd. Het was een feestje.

A.J.M. Sips

5 sterren

goed gezongen

H.W. Gorissen

5 sterren

Wij vonden het optreden geweldig, maar het geluid stond te hard.

Van den Broek

5 sterren

Het was super mooi maar we vonden 1 ding jammer dat de bass zo hard stond en daarom de goede stemmen van de meiden niet meer goed uitkwam

Anouk

5 sterren

Was geweldig optreden!

Van BOEIJEN

5 sterren

Geweldig!!! Alleen de muziek was bij sommige nummers te hard.

P.A.J. Koreman

5 sterren

Super voorstelling

J. Monster

5 sterren

WAUW! Wat een fantastisch concert & leuke meiden!

Rutten

5 sterren

De zussen zingen niet alleen samen, maar ook ieder apart erg goed en ze worden begeleid door een goede band. Ook het geluid en de belichting waren perfect.

L.T. Maas

5 sterren

Geweldig concert.

E. Leijs

5 sterren

Prachtige stemmen, ongewoon goed! Wat een leuke meiden, zoveel humor. En wat een verrassing, het optreden met hun vader. Top muzikanten op het podium!!

Ron

5 sterren

Geweldige Show! Mooi theater!

C.D.G. Bartels

5 sterren

Het was een fantastisch optreden. Geweldig gedaan meiden! Ook heel tof dat jullie vader een lied heeft meegezongen. Zeker de moeite waard, en zal het ook aanbevelen bij vrienden en collega's.

Aniet van de Haar

5 sterren

We hebben genoten van het optreden van OG3NE Live zang was perfect, ze betrokken het publiek er goed bij, humor, gewoon een goed optreden. Bijzonder was het optreden met hun vader, super!

Loonstijn

5 sterren

Een woord , GEWELDIG

Van Der Hekijden

5 sterren

E. Van Poelje

5 sterren

Geweldige show. Goede zang

E. van Gemert

5 sterren

Geweldig.

Visser

5 sterren

Wat een top zangeressen en wat een leuke show maken ze ervan.

S. Broos

5 sterren

Wat kunnen die meiden zingen. Geweldig!!! We hebben genoten.

Fan

5 sterren

Loepzuiver en leuk gebracht.

C.A.L. De Laat

5 sterren

Geweldig! De dames zongen perfect en de sfeer was goed. Een super leuke, verrassende en gezellige avond!

Habraken

5 sterren

J. Bierbooms

5 sterren

Het was werkelijk een fantastische avond! Wat een prachtige stemmen, zo indrukwekkend.

C. Cas

5 sterren

Geweldig goed en goede plaatsen

Van Der Bent

5 sterren

OG3NE was heel erg goed !!!!

Ben en Lia

5 sterren

Prachtig gezongen, met een lach en een traan! De solo's waren erg mooi en passend bij hun stem Erg leuk het gastoptreden van hun vader! We hebben genoten!

R.M.G.H. Van der Meijs

5 sterren

Goede muziek en een fijne sfeer

L. Vergouwen

5 sterren

T was geweldig

D.C.M. Schelle

5 sterren

Leuk in elkaar gestoken en wat kunnen die meiden zingen geweldig

G. Tanis

5 sterren

Goed enterteen werk. Goede zang. Leuk met pa.

Iris van Dongen

5 sterren

Og3ne zette een geweldige show neer! De zang was fantastisch en er was goed nagedacht over de liedjeskeuze (afwisselend repertoire). De humor van de meiden maakte de show persoonlijk en gezellig.

C.. Koppers

5 sterren

Fantastisch wat een stemmen!

M. Van Groesen

5 sterren

Was een fantastisch optreden.

M.J. Suykerbuyk

5 sterren

Luus Plasman

5 sterren

Het was fantastisch! Voor herhaling vatbaar! Dat hun vader ook mee zong, geweldig! Af en toe emotioneel, maar dat mag ook, je verdriet laten zien om het recentelijke verlies van je moeder!

M.E.J. Van Erp

5 sterren

De sfeer zat er anaf het begin al in. Supermuzikaal, persoonlijk en een mooie variatie van ballads tot dance.

Saskia Ros

5 sterren

Het was GEWELDIG!!! Het enthousiasme, de bevlogenheid, de emotie, de afwisseling, de humor én natuurlijk het zingen: écht super!

Marian

5 sterren

Geweldig mooi wat hebben die meisjes een stem

J.J.M. Van de Bogaard

5 sterren

Spetterende show, met drie zusjes die zingen als nachtegalen,begeleid door een prima orkest. Met een toetje door het optreden van de vader van deze dames. Hun samenzang is werkelijk fenomenaal.

N. Balkhuijzen

5 sterren

Zeer mooievoorstelling. Betoverd door de mooie stemmen

Chantal

5 sterren

Het was een fantastische show

Spruit

5 sterren

A.F. Van Dillen

5 sterren

Van heel 'klein' zingen tot het dak eraf. Wat een performance. Het was een mooie show.

C.A.F. Van de Corput-Schneider

5 sterren

Voor dergelijke voorstellingen kom je naar het theater. Professioneel, uitbundig, soms stof tot nadenken gevend. Kortom van alles wat. Het was een topvoorstelling. Zou tegen de meiden en het orkest zeggen: Ga zo door.

I. Fortuin

5 sterren

Ik vond het super!!!!!! Een avond met een lach en een traan. Dat is het leven en dat is muziek!

Beuming

5 sterren

M.J.C. Van Raak

5 sterren

De avond was op en top af! In een woord FANTASTISCH! Heeeeeel klein minpuntje..... de muziek mag iets minder hard, dan komt de sound van de meisjes nog mooier tot zijn recht! Ze zingen loupzuiver en dat is dan een beetje jammer! Voor herhaling vatbaar.

Blom

5 sterren

We vonden het een geweldige show.Ogene is zeker voor herhaling vatbaar. Maar men moet eens de verlichting aanpassen. Het schijnt recht in je gezicht waardoor je niets meer waarneemt op het toneel. Lijkt mij niet de bedoeling. En wat zeker niet aangenaam is dat men toestaat de mobiel te gebruiken. Er zijn zoveel mensen die het concert opnemen en dat stoort zo erg. Mensen aangesproken daarop en men zegt dan ja dan moet je hier maar niet komen zitten!!! Wij komen voor het concert en willen luisteren en niet afgeleid worden door de tientallen mobiele telefoons die omhoog gehouden worden.

Monsieurs

5 sterren

Meer dan aan onze verwachtingen voldaan. Mooie en intieme Show. Dankjewel dames. Wij hebben van jullie genoten. Wat een stemmen. Faciliteiten Chasse ook helemaal top.

Van Dorst

5 sterren

Donkers

5 sterren

Marleen

5 sterren

Hele goede zangeressen. Alleen willen de twee jongste meiden soms laten horen dat ze goed kunnen zingen en veel met hun stem kunnen. Dat hoeft niet. Je hoort zo ook wel dat ze goed zijn. Less is more. Goede show.

Fröberg

5 sterren

Super!

Akkermans

5 sterren

Wat een geweldige groep, geweldige stemmen, dynamiek, kortom een avond genieten.

Gommers

5 sterren

bekijk reacties (59)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu