stagiair horeca en dutymanagement

Wij zoeken een stagiair horeca en dutymanagement

Het Chassé Theater in Breda is één van de grootste podia van ons land. Het theater bedient een omvangrijk en breed publiek in Zuidwest-Nederland, waaronder de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreiken en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Hoe draagt een stagiair horeca en dutymanagement daar aan bij?
Onze afdeling horeca & publieksservice maakt van elke bezoeker van het theater een gast. Als stagiair van deze afdeling draag jij jouw steentje hieraan bij door te zorgen voor een optimale dienstverlening voor onze bezoekers. Samen met de coördinator horeca en de coördinator publieksservice bepaal je met welke projecten je aan de slag gaat tijdens je stage. Hierbij kan je denken aan het mee opzetten van een nieuw horecaconcept, het organiseren én uitvoeren van een intern evenement of het opzetten van een marketingcampagne. 

Daarnaast spring je ook bij op de vloer achter de bar en draai je zelfstandig dutydiensten. Tijdens een dutydienst behoudt jij het totaaloverzicht en werk je veel samen met verschillende afdelingen. Je stuurt de vrijwilligers bij de cinema aan en jij bent het aanspreekpunt voor gasten en collega’s gedurende de dienst. Je zorgt ervoor dat alle bezoekers een warm welkom ontvangen en eventuele klachten los je snel en professioneel op en jouw doel is dat zowel bezoekers als artiesten en gezelschappen een optimale beleving ervaren in het theater. Een hele verantwoordelijke en afwisselende stage dus! 

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die weet wat gastvrijheid is, met jouw enthousiasme kan je bijdragen aan de optimale beleving van onze gasten. Verder:

  • Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van Hotelmanagement, eventmanagement of facility management. 
  • Ben je communicatief vaardig, gastgericht en in staat het overzicht goed te kunnen bewaren.
  • Kan je praktisch en snel problemen oplossen.
  • Ben je flexibel inzetbaar in zowel de werktijden als werkzaamheden.

Wij krijg je van ons?
Een uitdagende en verantwoordelijke stage in één van de meest vooraanstaande theaters van ons land. Je komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar werkplezier voorop staat. Maar dat is nog niet alles:

  • De mogelijkheid om de start, duur en inhoud van je stage samen te bepalen.
  • Een stagevergoeding van € 300,- per maand bij een fulltime stage van 36 uur per week.
  • Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding zodat jij je optimaal kan ontwikkelen.
  • Vind je het zo leuk bij ons dat je daarna in dienst wilt komen? Wij hebben altijd genoeg mogelijkheden voor een (bij)baan!
  • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen. 

Word jij hier gelukkig van?
Heb je belangstelling? Reageer dan per mail aan pz@chasse.nl met je motivatie en CV. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl