Senior CRM en E-mailmarketeer

Chassé theater is op zoek naar een senior CRM en E-mailmarketeer (32-36 uur) 

Als Senior CRM en E-mailmarketeer zet je bezoekersgedrag om in kansen! Met een gestructureerde aanpak biedt jij creatieve oplossingen voor het bereiken van onze bezoekers. Daarmee plan, coördineer, test en verstuur je e-mailcampagnes en nieuwsbrieven naar geselecteerde doelgroepen en segmenten.  
 
De segmentatie van deze groepen weet jij zelf in kaart te brengen. Je onderzoekt graag wat de behoefte van onze bezoekers zijn en maakt daar passende e-mailcampagnes en nieuwsbrieven voor. Zo weet jij bijvoorbeeld inactieve bezoekers te benaderen met creatieve reactivatie-campagnes. Of kom je tot de conclusie dat bepaalde bezoekers juist een offline magazine willen hebben. Deze selectie weet je dan ook weer over te brengen naar de theatermarketeers. Jouw werk draagt bij aan een verhoogde loyaliteit, tevredenheid én betrokkenheid van onze bezoekers bij het Chassé Theater.   

Door lopende mailings te analyseren, weet je resultaten terug te koppelen naar het zelfstuderende team en de organisatie. Door de inzichten van bezoekersgedrag te combineren met goedlopende mails, weet je campagnes te automatiseren in ons e-mailsysteem DeployTeq. 

Dit alles doe je in zelfsturend team van 7 enthousiaste collega marketeers waarbij iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden heeft. Als senior draag jij naast je specialisme ook bij aan het uitzetten van de grote lijnen en ontwikkeling van onze marketingstrategie. Een brede kijk op marketing is dus gewenst! Altijd met humor, betrokkenheid en interesse in theater en cultuur.  

Interesse? 
Stuur dan nu jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl. Deze vacature heeft geen vaste vervaldatum en sluit wanneer wij de juiste kandidaat gevonden hebben. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl