facilitair medewerker

Het Chassé Theater is op zoek naar een handige facilitair medewerker (32-36 uur)

Wat ga je bij ons doen?
Als facilitair medewerker zorg je samen met je collega’s dagelijks voor ons pand. Jij zorgt ervoor dat alles op facilitair gebied zowel voor als achter de schermen geregeld is. Je signaleert gebreken en storingen in en aan het gebouw en zorgt dat deze worden opgelost of je verhelpt ze zelf als dit kan. Bij verbouwingen en onderhoud aan het gebouw help je waar nodig en tijdens voorstellingen ben je aanwezig voor allerhande zaken, bijvoorbeeld het regelen van rolstoelen, de foyer klaarzetten of je regelt een strijkijzer als een artiest hierom vraagt. Is er een evenement? Dan ben jij betrokken bij de voorbereiding en zorg je ervoor dat de zaal of foyer klaar wordt gezet. En als het nodig is help je de afdeling techniek bij de opbouw of breek van een voorstelling. 

Kortom, geen dag is hetzelfde als facilitair medewerker! Het ene moment zorg je voor de brandstof van je collega’s door het bijvullen van koffie en fruit op de werkplek en het volgende moment vervang je een lamp of richt je een foyer in voor een voorbespreking van een voorstelling. Je komt te werken in een team bestaande uit 5 facilitaire medewerkers en samen zorgen jullie ervoor dat alles op facilitair gebied geregeld is. 

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend heb je een passie voor het facilitaire vak en is geen klus te moeilijk voor jou. Je ziet zelf welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en je gaat meteen aan de slag. Verder:

  • Ben je een enthousiaste duizendpoot met twee rechterhanden.
  • Ben je in staat om meerdere projecten tegelijk uit te voeren zonder hierin het overzicht te verliezen.
  • Ben je flexibel inzetbaar in zowel de werkzaamheden als in de werktijden. 
  • Raak je niet in de stress als je werkdag er anders uit komt te zien dat je vooraf gedacht had door alle vragen en klussen die voorbij komen. 
  • Heb je een MBO werk- of denkniveau.

Wie zijn wij?
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Wat wij bieden: 
Als facilitair medewerker kom je terecht in een enthousiast team dat met plezier zorgdraagt voor ons theater. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Humor en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2000,- en € 2500,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 3 van de cao Nederlandse Podia. 
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen. 

Chassé Theater wordt als organisatie door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Van werken bij Chassé Theater word je gelukkig! 

Code Culturele Diversiteit  
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.    

Word jij hier gelukkig van?   
Stuur dan vóór 15 oktober jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Melvin Reinen, hoofd techniek & facilitair via 076 530 31 71 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.