Assistent Horecamanager Restaurants

Per 1 november (her)opent Chassé Theater haar twee restaurants Vensters’ en de Brasserie. Daarom zoeken wij nu een:

Assistent Horecamanager Restaurants

We dagen je uit om de allerbeste horecadienstverlening binnen Chassé Theater te realiseren. Jij bent de leidinggevende die tegelijkertijd op de vloer meewerkt. Je houdt je bovendien bezig met administratieve werkzaamheden. Je verleent service met een glimlach en houdt de commerciële verdiensten tegelijkertijd in het oog. Een commerciële aanpak past bij jou. Voor het Chassé Theater is dit nog nieuw, jij helpt de transformatie van culturele organisatie naar commerciële organisatie te maken op het gebied van de horeca. Gelukkig krijg jij energie van het optimaliseren van de operatie en organisatie. Het Chassé Theater biedt mede dankzij jouw expertise kwalitatief goede horeca aan. Jij maakt jouw werk tot een succes door:

 • medewerkers tijdens het werk te trainen en coachen in hun horecavaardigheden;
 • operationeel begeleiding te bieden aan collega’s;
 • de financiën op orde te houden. Jij zorgt voor een rendabele exploitatie van de horeca;
 • bij te sturen in geval van problemen, opvangen en afhandelen van vragen en klachten van gasten;
 • te zorgen voor een compleet personeelsbestand met een gestructureerde planning;
 • zorg te dragen voor juiste toepassing van de Arbowet, HACCP-regelgeving en interne werkinstructies.

Je werkt nauw samen met de Assistent Horecamanager Foyer en Evenementen. Jullie geven, samen met de Chefkok leiding aan 6 Teamleiders, een Sous Chef, vijf keukenmedewerkers en zo’n 40 bedieningsmedewerkers. Bij afwezigheid vangen jullie elkaars werkzaamheden op. 

Jullie delen de grote liefde voor theater en cultuur. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. 

Chassé Theater: jouw nieuwe werkgever?
Het Chassé Theater heeft zo’n 110 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van evenementen. Van zakelijke bijeenkomsten tot culturele programmering. Een afwisselende reeks artiestennamen komt voorbij en het publiek is daarbij al even divers. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn legendarisch. Daar ontmoet je jouw collega’s weer op een heel andere manier.

Chassé Theater in Breda: jouw nieuwe werkplek?
Chassé Theater is een bekende naam in de culturele wereld. Het theater is gevestigd midden in het centrum van Breda. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Ondanks dat er soms verschillend over zaken wordt gedacht, heerst er een echte familiecultuur. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

De ideale Assistent Horecamanager brengt mee:

 • een mbo-diploma in de horeca, bijvoorbeeld Sociale Hygiëne, SVH of een diploma van de Hotelschool;
 • minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring binnen de grootschalige horeca, bijvoorbeeld als Bedrijfsleider, Teamleider of Manager;
 • een stressbestendige aanpakkersmentaliteit waarmee je snel schakelt en als ware ondernemer de service en kwaliteit continu van hoog niveau houdt;
 • een empathische en coachende manier van leidinggeven waarbij samenwerken het uitgangspunt is;
 • een flexibele agenda waardoor je ook in de avonden en weekenden beschikbaar bent.

Wat geven we jou ervoor terug?
Jij komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar werkplezier voorop staat. Maar dat is niet alles:

 • je krijgt bij ons een bruto salaris conform de CAO Nederlandse Podia, schaal 7 (max € 4110,07 bij een fulltime dienstverband);
 • je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen;
 • een contract voor 32 uur per week. Maak je meer uren? Dan krijg je die als vrije tijd terug;
 • reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer bij een reisafstand vanaf 10 km.

Interesse?
Stuur dan nu jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.