Coördinator Frontoffice

Het Chassé Theater is op zoek naar een Coördinator Frontoffice (36 uur per week)

Wat ga je bij ons doen?
Als Coördinator Frontoffice ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom onze kaartverkoop, de telefonische en persoonlijke informatieverstrekking aan bezoekers en ontvangst van artiesten en leveranciers. Voor de eerstelijns vragen van bezoekers hebben we een externe partij, de complexe vraagstukken komen bij de afdeling frontoffice terecht. Je ontwikkelt een visie op onze dienstverlening waarbij een zakelijke benadering het uitgangspunt is. Tevens ben je de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen zoals programmering, marketing, facilitair en horeca en zorg je voor een efficiënte afstemming. Onze frontoffice afdeling is een nieuwe afdeling en bestaat uit het bespreekbureau, dutymanagers en medewerkers artiestenloge. Ieder heeft zijn eigen taak en specialisme en jij zorgt dat deze specialisten als één team optimaal samenwerken.  

Jij bent de leidinggevende die door jouw ervaring deze functie tot een succes kan maken door:

 • Het proces rondom ticketing en onze dienstverlening onder de loep te nemen en te optimaliseren. Itix, ons ticketing systeem kent geen geheimen voor je.
 • Veiligheid en toezicht hoog in het vaandel te hebben voor zowel onze bezoekers als medewerkers, de artiestenloge is namelijk dé plek die zorgt voor de veiligheid van elke bezoeker van ons theater.     
 • Bij te sturen in het geval van problemen, opvangen en afhandelen van vragen en klachten van bezoekers.       
 • Ervoor te zorgen dat elke bezoeker de juiste dienstverlening ontvangt door het frontoffice team.   
 • De vele informatie die voorbij komt te analyseren en van hieruit structuur en lange lijnen te ontwikkelen met het team.       
 • Te zorgen voor een goed functionerend team met een gestructureerde personeelsplanning. 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die al veel ervaring heeft opgedaan als leidinggevende van een balie of receptie bij voorkeur in de hospitality of culturele sector. Verder:

 • Ben je in staat om het hoofd koel te houden en verlies je niet snel het overzicht waarbij je ook nog nauwkeurig werkt.
 • Kan je op een coachende manier leidinggeven waarbij samenwerken het uitgangspunt is.
 • Heb je ervaring met ticketing of een vergelijkbaar proces.
 • Ben je flexibel qua werktijden, werken in de avonden en weekenden hoort er bij.
 • Ga je zelf ook regelmatig naar theater of film. 

Wie zijn wij? 
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!  

Wat wij bieden: 
Als Coördinator Frontoffice geef je leiding aan een divers team van 9 collega’s. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. De mix aan karaktes is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Daarnaast krijg je bij ons: 

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3800,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 7 van de cao Nederlandse Podia.
 • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
 • Gratis toegang tot voorstellingen. 

Chassé Theater wordt als organisatie door de medewerkers beoordeeld wordt met een 8, van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!   

Code Culturele Diversiteit  
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.    

Word jij hier gelukkig van?   
Stuur dan vóór 29 augustus jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076 530 31 88 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.