arrangementen Charlie and the Chocolate Factory

Maak je bezoek aan Charlie and the Chocolate Factory compleet met een van onze arrangementen

Vanaf 23 november 2022 staat Willy Wonka's chocoladefabriek twee weken lang in het Chassé Theater. Letterlijk een heerlijk uitje vlak voor het einde van het jaar! 

speciaal voor groepen

Ben jij van plan met een grote groep te komen? Boek dan één van onderstaande theaterarrangementen en wij verrassen één van jouw gasten met een golden ticket!

Reserveren kan vanaf 20 personen op basis van beschikbaarheid. Het is mogelijk een optie te nemen op tickets en arrangement.

contact

Iets passends gezien, of juist nog een beetje zoekende? Neem contact met op met Charlotte via cverp@chasse.nl of 076 530 31 43. 

over de musical

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en herkenbare personages. 

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Het verhaal 
De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden. Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van droomt en alles voor over heeft. Maar het gezin van Charlie is arm en de kans op het vinden van een gouden ticket is heel klein. Een schril contrast met de vier kinderen uit de welgesteldere milieus, die zonder veel moeite een gouden ticket weten te bemachtigen. Maar Charlie heeft geluk en vindt het laatste ticket. Samen met de vier andere ticketwinnaars gaat hij op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek. Wat begon als een rondleiding blijkt echter een test van de eigenzinnige Willy Wonka te zijn, om een waardige opvolger als directeur van zijn fabriek te vinden. 

Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.  

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.