Passie voor theater

di 15 okt 2019
Bekijk programma

Voor liefhebbers van toneel, dans, opera en klassieke muziek heeft het Chassé Theater een nieuwe kortingspas. Hiermee bezoekt u voorstellingen van gevestigde namen en gerenommeerde gezelschappen uit het (inter)nationale theaterlandschap in de genres toneel, dans, opera en klassieke muziek in onze grote en middenzaal. Voor slechts € 55 per persoon bent u in het bezit van deze pas. Vervolgens betaalt u slechts € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en maar € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal.

voorwaarden
- deze kortingspas kost € 55 per seizoen;
- pashouders betalen € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal; Deze korting wordt automatisch verrekend.
- Passie voor theater is persoonlijk;
- U ontvangt geen fysieke pas. Er wordt steekproefsgewijs gecontroleerd aan de hand van uw legitimatie of uw naam overeenkomt met de naam op het geboekte ticket. Houdt u legitimatiepas daarom gereed.
- geldig op een selectie toneel- en dansvoorstellingen, klassieke concerten en opera’s in de Jupilerzaal en Drukkerij Em. de Jongzaal. Een overzicht van de deelnemende voorstellingen vindt u hieronder;
- geldig op alle rangen;
- Het abonnement is te koop vanaf donderdag 17 mei 2018 (voor Chassé Theatervoordeelhouders vanaf maandag 14 mei 2017); Ook de losse voorstellingen zijn vanaf dit moment de reserveren.
- indien u een voorstellingsticket reserveert, wordt uw komst verwacht. Komt u twee keer niet opdagen (‘no-show’) dan heeft Chassé Theater het recht uw Passie voor theater te ontbinden; 

Alle voorstellingen