Chassé +

Verwachtingsvolle gezichten bij binnenkomst, geroezemoes in de zaal voor aanvang, napraten in de foyer... de magie van theater huist niet in het gebouw, maar in jullie, ons publiek! Daar geven wij natuurlijk graag iets voor terug. Vanaf je allereerste bezoek geniet je al van extra’s! Zien we je vaker? Dan heb je automatisch recht op steeds meer exclusievere privileges

  • Liefhebber. 1-2 theaterbezoeken.
  • Bewonderaar. 3-5 theaterbezoeken
  • Vertrouweling. 6-9 theaterbezoeken
  • Handlanger van de Kunst. 10x of vaker

Bezoek je met name Chassé Cinema?
Drie filmbezoeken tellen als 1 theaterbezoek. Zorg er daarbij wel voor dat je de films boekt op een persoonlijk account. Vervolgens tellen wij film- en theaterbezoek automatisch bij elkaar op!

Super! Hoe weet ik wat mijn voordelen zijn?

De frequentie van bezoek bepaalt in welke Plus-categorie je valt! Kijk in Mijn Chassé onder het kopje Privileges om je meest actuele status in te zien. Geniet vervolgens van de volgende extra’s

*Gratis annuleren kan tot maximaal een week voor aanvang van de voorstelling. Daarna is het alleen mogelijk om de kaarten te annuleren met een annuleringsregeling.

Je kan vervolgens een andere voorstelling uitzoeken of de waarde als Chassé tegoed op je account behouden. Annuleren kan bij het bespreekbureau telefonisch, per mail of via de chat. Onze medewerkers zien uw status en brengen de annuleringskosten à € 3 per kaart niet in rekening. Kijk goed naar uw Chassé Plus-status om te zien hoevaak u hier recht op heeft.