Chassé +

U bezoekt regelmatig het Chassé Theater en bent voor ons van onschatbare waarde. Verwachtingsvolle gezichten bij binnenkomst, geroezemoes in de zaal voor aanvang, napraten in de foyer... de magie van theater huist niet in het gebouw, maar in u, ons publiek.

Om te laten zien hoezeer wij uw bezoek waarderen, doen we graag iets voor u terug. Chassé + is de opvolger van het Koperen Kees spaarprogramma. Uw gemak staat voorop. U spaart geen punten, hoeft geen codes in te vullen, alleen het theater of de film te bezoeken. Hoe vaker u het Chassé Theater bezoekt, hoe meer voordeel u ontvangt.

Bezoekt u het theater 1 of 2 keer per jaar? U bent een liefhebber.

Als dank voor uw bezoek mag u gratis deelnemen aan een rondleiding door ons gebouw. 

Bezoekt u het theater 3 of 4 keer per jaar? U bent een bewonderaar.  
Wat fijn dat we u regelmatig mogen ontvangen. U mag gratis deelnemen aan een rondleiding door ons gebouw en kunt 1 keer gratis Scènes live bijwonen. Wanneer het nieuwe seizoenboek verschijnt, krijgt u het toegestuurd. Wanneer u eens per jaar een voorstelling moet annuleren, brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. 

Bezoekt u het theater 5 tot 9 keer per jaar? U bent een vertrouweling. 
We genieten ervan u zo vaak te zien. U mag gratis deelnemen aan een rondleiding door ons gebouw en kunt 2 keer per jaar gratis Scènes live bijwonen. U krijgt een bon waarmee u 10% korting krijgt op de diner-rekening in Front of Brasserie. Wanneer het nieuwe seizoenboek verschijnt, krijgt u het thuisgestuurd. Mocht u onverhoopt een of twee voorstellingen moeten annuleren, dan rekenen wij daarvoor geen kosten.

Als Vertrouweling heeft u eind februari een aanbieding ontvangen om met twee personen gratis een voorstelling naar keuze te bezoeken. U heeft hierbij de keuze uit zes voorstellingen: Pynarelle, Salam, Playonov, Vivaldi code rood, Het Nationale Theater en het Borodin Quartet. Voor de vijf overige voorstellingen kunt u met 25% korting reserveren. Heeft u de e-mail niet ontvangen en wilt u toch gebruikmaken van deze aanbiedingen? Neem dan contact op met het bespreekbureau: 076 530 31 32.

Bezoekt u het theater 10 keer of vaker per jaar*? U bent een handlanger van de kunst. 
Uw liefde voor het Chassé Theater laat ons hart gloeien. U mag gratis deelnemen aan een rondleiding door ons gebouw en kunt elke editie van Scènes live gratis bijwonen. U krijgt een voucher waarmee u 10% korting krijgt op de diner-rekening in Front of Brasserie. Nog voor het verschijnen van het nieuwe seizoenboek, nodigen wij u uit voor de programma presentatie. U kunt zoveel voorstellingen reserveren als u wilt; mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan rekenen wij daarvoor geen kosten. 

Als Handlanger van de kunst heeft u eind februari een aanbieding ontvangen om met twee personen gratis een voorstelling naar keuze te bezoeken. U heeft hierbij de keuze uit zes voorstellingen: Pynarello, Salam, Platonov, Vivaldi code rood, Het Nationale Theater en het Borodin Quartet. Voor de overige vijf voorstellingen kunt u met 50% korting reserveren. Heeft u de e-mail niet ontvangen en wilt u toch gebruikmaken van deze aanbieding? Neem dan contact op met het bespreekbureau: 076 530 31 32.

U bezoekt (ook) regelmatig onze cinema
Drie filmbezoeken tellen als 1 theaterbezoek. Bij 1 tot 8 films per jaar bent u liefhebber, bij 9 tot 14 films bewonderaar, bij 15 tot 29 keer vertrouweling en bij 30 of meer bezoeken per jaar benoemen we u tot handlanger van de kunst. Let op: filmvoorstellingen worden alleen meegeteld, wanneer u reserveert met uw persoonlijke account. Uiteraard kunt u film en theater combineren, wij tellen dit automatisch bij elkaar op. 

Hoe werkt het
Wanneer u reserveert voor een rondleiding of voor Scènes live -zowel online als aan de telefoon of balie- wordt de korting automatisch verrekend. Vouchers krijgt u thuis gestuurd. U verdient het allermooiste en allerbeste. En daar dragen wij graag aan bij.

 

* Heeft u een onbeperkt kleine zaal abonnement? Dit telt als 7 theatervoorstellingen.