Tim Toorman Fast Forward Amsterdam

Nick & Simon & Garfunkel

Nick & Simon
vr 4 nov 2022 tot za 5 nov 2022
vr 4 nov 2022
tot
za 5 nov 2022

Nick & Simon brengen klassiekers, maar ook minder bekende juweeltjes van het legendarische duo Simon & Garfunkel. 

In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel NSG, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. 

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van NSG als Oostenwind, Jarenlange Maanden en Waarom. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

De voorstelling van Nick & Simon van vrijdag 20 mei is verplaatst naar vrijdag 4 november. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht.

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.