The Roaring Twenties

Släpstick
vr 13 mei 2022 - 20:30 tot 22:20
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
vr 13 mei 2022
20:30 tot 22:20
Geweest

Trek je feestkleding aan en betreed de rode loper. The Roaring Twenties komt naar het Chassé Theater en je bent van harte uitgenodigd! 

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar het Chassé Theater. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima. Nee hoor, alles is hélemaal onder controle. Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan.

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek. 

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. 

⭐⭐⭐⭐⭐ "The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie" - NRC

⭐⭐⭐⭐ "Släpstick biedt vermaak op wereldniveau" - AD

⭐⭐⭐⭐ "De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse" - De Telegraaf

"Een heerlijk opzwepend, musicalesk jubileumfeest." - Theaterkrant

⭐⭐⭐ "een geweldige uitvoering van George Gershwins Rhapsody in blue, waarin de vijf leden per muzikaal deel van instrumenten wisselen." - Volkskrant

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.