Ronnie gaat naar huis

Ronnie Flex
do 16 mrt 2023 - 20:00 tot 21:20
Jupilerzaal
do 16 mrt 2023
20:00 tot 21:20
Tickets

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat Ronnie Flex een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. 

Ronnie Flex groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker.

Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over Ronnie Flex zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis. 

Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

⭐⭐⭐⭐ "Ronnie Flex verovert de zaal met muzikale eerlijkheid" - NRC

De voorstelling is verplaatst van 11 december 2021 naar 16 maart 2023. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht.

Backstage | Achtergrond | Ronnie Flex

De theatertour van Ronnie Flex is van start. Bekijk de aftermovie en reacties van publiek. Meer info.

Zijn relaxte, op reggaeton en reggae drijvende muziek klinkt in de schouwburg ontzettend goed.

de Volkskrant