Rio Staelens

Joy, enjoy joy

WArdwaRD / Ann van den Broek
Checken voor Toegang
vr 1 apr 20:30
Kinlyzaal
vr 1 apr 2022
20:30
Tickets

Joy Enjoy Joy viert de flow van het leven. Na de zware en persoonlijke thematiek in Accusations en The Memory Loss Collection vond choreografe Ann Van den Broek dat de balans maar eens naar de andere kant moest uitslaan. 

In Joy Enjoy Joy onderzoekt choreografe Ann Van den Broek een andere afslag. De donkere en zware kant krijgt een lichter randje. Om te belanden in een melancholische stemming van aangename, maar voorbije herinneringen. Joy Enjoy Joy volgt de flow van het leven, aards en dynamisch. Het is een constante, stuwende en pulserende stroom, altijd in beweging, geen stilstand. Een stroom die schittert als reflecterend licht. Een glamoureuze droom, rusteloos en vol energie.

Joy Enjoy Joy overschrijdt de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines met de inmiddels voor WArd/waRD kenmerkende combinatie van beweging, (live) muziek, tekst en video. 

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

credits

concept en choreografie: Ann Van den Broek  / performers: Frauke Mariën, Louis Combeaud, Nik Rajšek, Jean-Gabriel Maury, Marion Bosetti, Carla Guerra, Kamil Pilarski, Isaiah Selleslaghs / stagiaires: Beatriz Baptista, Karolina Krynicka / muziek: Nicolas Rombouts / vooraf opgenomen zang: Gregory Frateur / gespreksfragmenten: Tom Barman / video- en lichtontwerp: Bernie van Velzen / scenografie: Niek Kortekaas /
styling kostuums: Ann Van den Broek i.s.m. Marielle Vos / repetitor: Pol Van den Broek, Gregory Frateur /
outside eye: Marc Vanrunxt