Benning&Gladkova

De Kleine Zeemeermin (8+)

Theater Utrecht
Checken voor Toegang
za 5 feb 2022 - 16:00 tot 18:00
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
za 5 feb 2022
16:00 tot 18:00
Geweest

Als gevolg van de huidige maatregelen is na overleg met de producent besloten deze voorstelling definitief te annuleren. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht.

Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden. De Kleine Zeemeermin is een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin. 

In zijn beroemde sprookje De Kleine Zeemeermin vertelt Hans Christian Andersen een verhaal over volwassenwording, groei, identiteit en verlangen. In de eigentijdse, bewerkte versie van Theater Utrecht is zijn betoverende vertelling het verhaal van de veertienjarige Annebel. Ze ontmoet de meest wonderlijke wezens en beleeft allerlei avonturen. Maak net als Annebel kennis met Mattie, de Zeekoning, de prins genaamd Prins, Kwallie, Puffer, Mimi Jabila, TAFKAM (The Artist Formerly Known As Moby) en natuurlijk de Zeeheks. Zal Annebel haar stem opgeven om te kunnen dansen met de Prins? 

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

credits

tekst, regie en orchestratie: Thibaud Delpeut / compositie: Dries Bijlsma / liedteksten: Guus van der Steen / decorontwerp: Dieuweke van Reij / kostuumontwerp: Dymph Boss / lichtontwerp: Bart van den Heuvel / geluidsontwerp: Sander van der Werff / dramaturgie: Joris van der Meer / video compositing: Hendrik Walther / interaction designer: Daan Gijzen / video-ontwerp en animatie: Tom Jager en Huig van den Hoofdakker / regieassistentie: Jip Vuik / cast: Annebel Overbeeke, Bram Gerrits, Marie Louise Stheins, Juan Zyad, Isabelle Houdtzagers, Charmaine Charlemagne, Davida Blom, Noa van der Vorst

Een productie van Theater Utrecht in coproductie met Stadsschouwburg Utrecht