Danny Ellinger

Barock

Ellen ten Damme
wo 21 dec 2022 - 20:00 tot 22:00
grote zaal
Geweest
wo 21 dec 2022
20:00 tot 22:00
Geweest

Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA.

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. 

⭐⭐⭐⭐⭐ "Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands,  Frans en Duits...het is niet zomaar een avond...." - Dagblad van het Noorden

"Met Barock bewijst Ellen ten Damme opnieuw dat ze alles kan. Dit is totaaltheater van de bovenste plank." - Theaterkrant

 

Onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

muzikanten: Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra