Verder

Simone Kleinsma
wo 5 okt 2022 - 20:00 tot 21:30
Jupilerzaal
wo 5 okt 2022
20:00 tot 21:30
Tickets

In Verder vertelt theaterdier Simone Kleinsma haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan.

Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt Kleinsma haar nieuwe theatervoorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (onder andere Hij Geloof In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (onder andere Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).

⭐⭐⭐⭐⭐ "Kleinsma neemt haar gehoor mee in haar verwerkingsproces door het benoemen van alledaagse, heel herkenbare momenten. Daardoor is de voorstelling meteen toegankelijk voor alles en iedereen." - AD

⭐⭐⭐⭐ "Simone pakt je in met haar charme, timing en die dijk van een stem. Zo ontstijgt Verder het particuliere en geeft een hoopvolle blik op hoe het weer op kan klaren na zelfs de grootste tragedie." - NRC

⭐⭐⭐⭐ "Kleinsma is een grote vakvrouw. Iedere noot in de vaak niet makkelijke composities is raak en niets is aan het toeval overgelaten." - Trouw

De voorstelling is verplaatst van 9 december 2021 naar 5 oktober 2022. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht. 

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

Backstage | Interview| Simone Kleinsma

Interview met Simone Kleinsma, Ruut Weissman en Frank Houtappels over de voorstelling Verder. Een intieme voorstelling waarin Simone laat zien hoe het is om alleen verder te gaan.