Mark Engelen

Snowponies

De Alex Klaasen Revue
Checken voor Toegang
zo 12 dec 14:30 en 19:00
zo 12 dec 2021
14:30 en 19:00

Vanwege de aangescherpte maatregelen worden beide voorstellingen helaas geannuleerd. Tickethouders worden per mail op de hoogte gesteld.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen.

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. 

Zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer.  Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.

Voor Showponies 2 won Alex Klaasen de Poelifinario in de categorie engagement.

⭐⭐⭐⭐⭐ "Eén groot theaterfeest. Misschien wel het leukste kerstfeestje van dit jaar" - BN de Stem

⭐⭐⭐⭐ "Bij Snowponies kun je niet anders dan met een brede grijns of hardop lachend in je theaterstoel zitten." - NRC

⭐⭐⭐⭐"De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen." - Volkskrant

"Klaasen is op zijn best als hij diepgang en humor mengt" - Theaterkrant

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

Theater met tolk

Chassé Theater biedt theater voor iedereen. Bij de voorstelling van Snowponies om 19.00 uur is er een gebarentolk aanwezig. meer info

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

met Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg.