Bente Hilkens

Fokking Druk

Thijs Launspach
Checken voor Toegang
di 15 feb 20:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
di 15 feb 2022
20:30
Tickets

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen? Psycholoog en schrijver Thijs Launspach vertelt je wat je moet weten over stress.

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tekort te schieten - dat zijn dé kenmerken van onze tijd. We willen het liefst alles meemaken en overal bij zijn. 

Ons drukke hoofd speelt ons inmiddels parten. Ons leven zit vol afleiders en stressoren. We staan vaak in de overlevings-modus. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen: ongeveer 1 op de 7 werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. 

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen? 

Thijs Launspach 
Thijs Launspach is psycholoog en schrijver. Hij is de expert in Nederland over stress en burn-out. Hij schreef hierover de bestseller Fokking druk (2018). In deze theatertour vertelt hij je wat je moet weten over stress.  Op een praktische manier legt hij uit hoe je de stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd? 

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

credits

regie: Linde van Tienen