Floris Heuer

Medicine Show

Ashton Brothers
do 28 apr 2022 - 20:00 tot 21:30
Jupilerzaal
do 28 apr 2022
20:00 tot 21:30
Geweest

Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. 

Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept A Medicine Show, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater.

Deze show was losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland. Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. 

En nu komen ze naar het Chassé Theater! Eén ding is zeker: de stoelriemen mogen weer vast: Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

Ashton Brothers: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde