Titanic de musical

wo 30 mrt 2022 tot zo 3 apr 2022
wo 30 mrt 2022
tot
zo 3 apr 2022

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water. 
 

Genomineerd voor zes Musical Awards, waaronder Beste Grote Musical. bekijk alle genomineerden

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit terug naar Nederland.  
 
Beleef de laatste dagen en uren van het meest legendarisch schip ter wereld. Met een live-orkest en een vijfentwintig-man sterke cast. De musical won awards voor Beste Musical, Beste Muziek en een Drama Desk award.

⭐⭐⭐⭐ "Adembenemend" - Volkskrant

⭐⭐⭐ "Genieten van de mooie meerstemmige koorarrangementen" - Trouw

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

Backstage | Interview René van Kooten | Titanic de musical

Na 20 jaar meert Titanic weer aan in de Nederlands schouwburgen. René van Kooten speelt scheepsontwerper Thomas Andrews in deze indrukwekkende musical. Lees het gehele interview!

credits

met: René van Kooten / Richard Spijkers / Mariska van Kolck / Dennis Willekens / Wieneke Remmers / Marijn Brouwers e.a.