Merel van Dooren

Steinway Sessies

Rogier Telderman
Checken voor Toegang
zo 26 jun 15:00
Jupilerzaal
zo 26 jun 2022
15:00
Tickets

Componist Rogier Telderman neemt zelf plaats achter de Steinway-piano en gaat op zoek naar interactie. 

Dit concert is onderdeel van de Steinway Sessies.

Niet alleen met de muzikanten, maar ook met het publiek: “Ik ga graag in gesprek met musici. Ik daag zowel musici als luisteraars uit zich open te stellen, om zo elkaar en om hun omgeving te inspireren.” De passende afsluiting van een seizoen, met een aanzet voor de toekomst!

Onder de noemer Interplay zet TELDERMAN zich nu zelf achter de Steinway en gaat hij ook op zoek naar interactie. Niet alleen met de muzikanten, maar ook met het publiek; 'ik ga graag in gesprek met musici. Ik daag zowel musici als luisteraars uit zich open te stellen, om zo elkaar en om hun omgeving te inspireren’. De passende afsluiting van een seizoen, met een opmaat naar de toekomst. 

TELDERMAN weet invloeden uit jazz, klassiek en pop samen te smelten tot een geheel eigen stijl. Hij bracht platen uit met het Rogier Telderman Trio en met Bałdych/Courtois/Telderman. In 2016 kreeg hij van de programmeurs van de beste jazzclubs van Nederland de Young VIP-award.

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

Backstage | Interview Rogier Telderman

Pianist Rogier Telderman is ambassadeur van de Steinway Sessies en stond aan de wieg van de concertreeks.