De tijd loopt (4+)

de Stilte
herfstvakantie
za 22 okt 2022 tot zo 23 okt 2022
za 22 okt 2022
tot
zo 23 okt 2022

Volg de dansers in hun reis door de tijd. Je voelt de tijd verstrijken. Soms razendsnel, soms heel traag. Maar kun je de tijd zien? Grijp de kans om een heel bijzonder universum te bezoeken met verschillende beelden, bewegingen en verdraaide situaties.

Hoe laat is het? Is dit het juiste moment? Heb je tijd voor mij? Het was lang geleden, of gebeurde het daarnet? Kun je een moment wachten? Maar hoe lang duurt een moment? Kun je het sneller? Over een half moment? Ik heb net wat tijd bespaard. Maar betekent dat dat ik het later kan gebruiken?

Nu of later? Verleden en toekomst. Gisteren en morgen. De klok tikt. De wereld draait. De seizoenen verschuiven. Iedereen beleeft de tijd op zijn eigen manier. Hoe ziet tijd eruit? Is tijd een duidelijke lijn van het ene punt naar het andere? Of is het een cirkel die ronddraait en steeds weer op dezelfde plek terugkomt?

meer over de Stilte
Breda is de trotse thuisbasis van het internationale jeugddans gezelschap de Stilte. Het Chassé Theater biedt de Stilte een prominent podium voor hun voorstellingen en het tweejaarlijkse Brik Festival. meer info

Onderdeel van:
herfstvakantie

Chassé viert de herfstvakantie!

Het Chassé Theater heeft in de herfstvakantie een bomvol programma. Elke dag kinderfilms, kindervoorstellingen, workshops en meer. Kom jij bij ons vakantie vieren?

credits

choreografie: Lidia Wos / decor: Bert Vogels / compositie: Peter Lunow / muziek: Peter Lunow / kostuums: Czakon / lichtontwerp: Pink Steenvoorden - Einstein Design / dans: Elvedin Šiljdedić, Chiara Aldorisio, Mirella de Almeida Castagna