Marleen Suzanne

Focus

Rayen Panday
do 2 feb 2023 - 20:30 tot 22:00
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
do 2 feb 2023
20:30 tot 22:00
Bestellen

In Focus zal Rayen Panday een poging doen om grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen. Maar dat hoeft ook niet.

De aandacht die we zoeken is misschien niet de juiste en de aandacht die we krijgen al helemaal niet. Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten? En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen?

Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal redeneren op het scherpst van de snede en zichzelf en zijn publiek daarbij niet ontzien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: Focus.

Over Rayen Panday
Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft inmiddels in achttien verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek.

⭐⭐⭐⭐ "Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid" - NRC

"Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt" - Theaterkrant 

Rayen Panday - Focus - Chassé Theater Breda