Anne van Zantwijk

2636

René van Meurs
za 22 apr 2023 - 20:00 tot 21:30
grote zaal
za 22 apr 2023
20:00 tot 21:30
laatste tickets

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? 

Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? 

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”

⭐⭐⭐⭐ "Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase: het vaderschap." - AD

⭐⭐⭐⭐ "Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek" - Volkskrant

⭐⭐⭐⭐ "Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnelling, met veel goede grappen en herkenbare observaties." - Scènes

René van Meurs - 2636 - Chassé Theater Breda

Chassé Ontmoet
Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater. Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te treffen en gezellig (na) te praten. meer info

credits

regie: Laurens Krispijn de Boer / techniek: RR-Works (Ramon Rijsdijk)