Super Formosa Photography

In Theorie

Andries Tunru
vr 16 dec 2022 - 20:30 tot 22:00
kleine zaal
vr 16 dec 2022
20:30 tot 22:00
Geweest

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

⭐⭐⭐⭐“In zijn tweede soloshow bewijst cabaretier Andries Tunru zich een flitsend improvisator en een uitblinker in muzikale acts. - NRC

"In zijn energieke, fysieke uitwerkingen herken je collega’s als Jochem Myjer, Lennette van Dongen en Ronald Goedemond"- Theaterkrant

fragment uit Vlees, vis, wal en schip

credits

tekst en spel: Andries Tunru / impresariaat: Bos Theaterproducties / techniek: Mike Lathouwers en Niels Boswinkel