Benning & Gladkova

Liegebeesten (7+)

Theater Sonnevanck
in de carnavalsvakantie
vr 24 feb 2023 - 15:00 tot 16:00
Kinlyzaal
vr 24 feb 2023
15:00 tot 16:00
Bestellen

Ga met de dappere Noa mee op avontuur. Op zoek naar de waarheid komt hij terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt. 

Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. Hij loopt de kamer in en ziet dat zijn moeder tranen wegveegt. “Mam… wat is er?!” Zijn moeder kijkt hem aan en lacht. “Niks, lieverd!” Noa snapt het niet. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. Hij heeft een zusje en ze is verdwenen. Waar kan ze zijn? Er is maar één mogelijkheid: het doucheputje. Die levensgevaarlijke plek in de badkamer. Zijn zusje is weggespoeld en hij moet haar redden.

Samen met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa de magische wereld onder het doucheputje in. Daar blijken wonderlijke wezens te wonen. Noa besluit om zelf alleen maar de waarheid te spreken. Dat is de enige manier om de liegende beesten te verslaan en zijn zusje te vinden. Of heb je zo nu en dan een leugentje nodig om je doel te bereiken? 

Theater Sonnevanck - Liegebeesten (7+) - Chassé Theater Breda
Onderdeel van:
kindervoorstellingen

credits

regie: Ada Ozdogan / tekst: Daniël van Klaveren / compositie: Jip van den Dool / muziek, spel & zang: Gijs de Corte, Momo Samwel en Jip Smit / decorontwerp: Morgana Machado Marques / kostuumontwerp: Lotte Goos / lichtontwerp: Tim van ’t Hof / regie-assistent: Verle Wijering / techniek: Christian Toonk en Sander Visser / producent: Theater Sonnevanck