Saman Amini's integratieplan

Black Sheep Can Fly
wo 26 okt 2022 - 20:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
wo 26 okt 2022
20:30
Tickets

In Saman Amini’s Integratieplan zet Saman Amini op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving. 

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table, Samenloop van Omstandigheden en Nobody Home is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. 

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

⭐⭐⭐⭐ "Amini speelt losjes, energiek en soepel onthutsende scènes." - de Volkskrant over A seat at The Table

⭐⭐⭐⭐ "Amini is een overrompelende podium persoonlijkheid die iedereen inpakt met zijn aanstekelijke glimlach en zijn futuristisch-melodieuze muziek." - Theaterkrant over Samenloop van Omstandigheden

credits

concept, muziek, tekst en spel: Saman Amini / regie: Geert Lageveen / muzikant en arrangementen: Martin Verheesen / tekstuele bijdrage: Geert Lageveen en Floris van Delft / dramaturgie: Floris van Delft / productie: 
Esmee Verschuur / marketing: Priscilla Vaas / zakelijke leiding: Christine de Jager / producent: Black Sheep Can Fly