Theatertour

Ilse Delange
zo 13 nov 2022 - 19:00 tot 21:35
grote zaal
zo 13 nov 2022
19:00 tot 21:35
Pauze 19:55
Geweest

Ilse DeLange keert terug naar de Nederlandse theaters en zal naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote hits ten gehore brengen.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste artiesten van ons land. Vele hit singles, nummer één albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival.

Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

In 2019 bracht llse haar langverwachte soloalbum uit. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Dit najaar keert Ilse DeLange terug naar de Nederlandse theaters en kan je genieten van haar nieuwe muziek en veel van haar grote en bekende hits.