Ruben Nachtergaele

Deeg

Tuning People / Jef van Gestel
wo 15 feb 2023 - 20:30 tot 21:45
Kinlyzaal
wo 15 feb 2023
20:30 tot 21:45
Tickets

DEEG is, na Kadrage, een nieuwe beeldende creatie van Peter Vandemeulebroecke en Jef Van Gestel. De voorstelling bevindt zich op het snijvlak tussen beeldende kunst, performance en fysiek theater.

In een nagenoeg lege wereld staan twee mannen, met een paar dingen: een emmer, meel, een tak, een stoel, een tuinslang. De twee mannen proberen van niets iets te maken. 

DEEG laat de mens zien, die zijn redding vindt in creativiteit, om te overleven in de leegte. De voorstelling staat of valt niet bij één bepaalde interpretatie en daagt het publiek uit. Een caleidoscopische beeldenmachine over hoe de mens voortdurend zijn wereld probeert vorm te geven. 

 Tuning People / Jef van Gestel - DEEG - Chassé Theater Breda
Ruben Nachtergaele

credits

concept, creatie en spel: Peter Vandemeulebroecke en Jef Van gestel / regie: Harm van Geel / spelcoaching: Lars Brinkman / geluidsontwerp: Ruben Nachtergaele / lichtontwerp: Elisabeth Kaldeway / dramaturgie: Pol Eggermont / productie: Tuning People & Feikes Huis / in samenwerking met de Brakke Grond en c o r s o. Met steun van de Vlaamse Gemeenschap en Fonds Podiumkunsten