Bram Willems

En en

Pheifer & Blom
do 7 apr 2022 - 20:30 tot 22:00
kleine zaal
do 7 apr 2022
20:30 tot 22:00
Geweest

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom brengen brengen een muzikale en absurde duovoorstelling waarin niets en niemand wordt ontzien.

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken. Nu brengen ze voor het eerst een duovoorstelling. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. 

Een ideale avond met vertrouwde gezichten in een nieuwe vorm en stijl. Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien & Bianca, Waardenberg & de Jong, Toren C. en Nanette Gadsby is Pheifer & Blom een must see! 

⭐⭐⭐⭐ "Een wervelende voorstelling vol sketches, muziek en heerlijk gespeelde uitvergrotingen van zichzelf." - NRC

"Pheifer & Blom vormen een fris cabaretduo" - Volkskrant

"Het debuut van het gelegeheidsduio is ijzersterk" - Theaterkrant

"Het is bij Pheifer en Blom zwart én wit, yin en yang, oftewel 'en en'". - Telegraaf

  

credits

met: Anniek Pheifer en Jacqueline Blom / regie: Corien van der Zwaag / script: Corien van der Zwaag, Anniek Pheifer & Jacqueline Blom / compositie: Florentijn Boddendijk & Remco de Jong, Amir Vahidi / lichtontwerp:
Jan Ham Wagner / decor- en video ontwerp: Catharina Scholten / kostuumontwerp: Studio Elzinga