Jan Swinkels

Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…

Harry Sacksioni
za 28 jan 2023 - 20:30 tot 22:50
Kinlyzaal
za 28 jan 2023
20:30 tot 22:50
Tickets

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn vijftigjarige jubileum op het podium met een gloednieuwe theatershow. 

De afgelopen vijftig jaar is Harry Sacksioni ieder jaar op tournee geweest, in binnen- én buitenland. Hij schreef elk tournee nieuwe nummers en dit jubileumprogramma zit vol hoogtepunten uit zijn rijke carrière. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden. 

De titel Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten die ook tijdens de voorstelling worden verteld. 

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij begin dit jaar voor het twaalfde jaar op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. 

credits

muziek: Harry Sacksioni / producent: Katowee Holland