Mark Engelen

Familiespel

Mark Rietman, Jacqueline Blom e.a.
wo 8 mrt 2023 - 20:30 tot 22:00
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
wo 8 mrt 2023
20:30 tot 22:00
Bestellen

Familiespel is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. 

Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen, en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en met trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen.

Met het verdriet van verbroken relatie nog aan de oppervlakte luiden de stellen vol goede moed samen het nieuwe jaar in. Een weekend met oude liefde, didactische dilemma’s, ergernis en verdriet in een vreemde cocktail met familiespellen en feest; laten we het gezellig houden!  

In Familiespel worden de rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen. 

Familiespel is een gloednieuwe theatertekst geschreven door Marijke Schermer (roman- en toneelschrijver), bekend van onder andere Liefde, als dat het is

Familiespel - Mark Rietman, Jacqueline Blom e.a. - Chassé Theater Breda

WijkJury Breda

WijkJury Breda bezoekt deze voorstelling. meer info over de WijkJury

credits

cast: Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer, Bas Hoeflaak / eindregie: Corien van der Zwaag i.s.m. Marijke Schermer / script: Marijke Schermer  / licht: Yuri Schreuders / kostuums: Daphne de Winkel / soundscape: Janne Piksen