Première: RAUW

Marije van der Hoeven
zo 5 dec 17:00 - 18:30
Kinlyzaal (theater- & filmzaal)
17:00 - 18:30 Geweest
zo 5 dec 2021
17:00 - 18:30
17:00 - 18:30 Geweest

In verband met de huidige maatregelen zal deze vertoning verplaatst worden. Tickethouders worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Met RAUW vertelt regisseur Marije van der Hoeven een persoonlijk verhaal over rouwverwerking, gebaseerd op haar eigen ervaring met rouw na het verlies van haar moeder.

Wanneer RAUW begint is Mara net haar moeder verloren en zit ze samen met haar vader midden in de gekke regelweek voor de uitvaart. Haar vader stort zich samen met Mara's tantes volledig op het regelen en Mara probeert hem zo veel mogelijk te helpen.

Tussen het regelen door kan Mara even ontsnappen tijdens haar lessen moderne dans. Tot ze in haar dansklas aan een nieuwe choreografie beginnen die een verhaal over verlies moet vertellen. Mara wordt geconfronteerd met haar weggestopte emoties en durft ze nog niet onder ogen te komen. Om aan de realiteit te ontsnappen bezoekt Mara in haar hoofd het strand, de favoriete plek van haar moeder.

Hoe ga je om met zo'n zware pijn als je niet wilt verdrinken?

Regie
Marije van der Hoeven
Cast
Alisa Bloemendaal, Henry Scheer, Mandy Verboeket, Ingrid Bisschop, Kwok Wan, Yvon Smit
Speelduur
27 min
Jaar
2021
Land
Nederland
Taal
Nederlands gesproken

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info