The Most Beautiful Boy in the World

Kristina Lindström, Kristian Petri
wo 15 dec 2021 - 19:20 tot 21:00
Cinema I
wo 15 dec 2021
19:20 tot 21:00
19:20 tot 21:00Geweest

In verband met de huidige maatregelen zal deze vertoning verplaatst worden. Tickethouders worden per e-mail op de hoogte gesteld.

In 1970 reist Luchino Visconti door Europa op zoek naar de perfecte jongen om volmaakte schoonheid te belichamen in zijn filmbewerking van Thomas Mann’s Death in Venice.

In Stockholm ontdekt hij de Zweedse Björn Andrésen, een verlegen jongen van 15 die op slag internationaal beroemd wordt en een korte maar intense periode van zijn turbulente jeugd doorbrengt tussen het Lido in Venetië, Londen, het filmfestival in Cannes en het verre Japan.

Vijftig jaar na de première van Death in Venice neemt Björn ons mee op een bijzondere reis langs persoonlijke herinneringen, filmgeschiedenis, magie en tragiek, in wellicht de laatste poging om eindelijk zijn leven weer op de rails te krijgen.

The Most Beautiful Boy in the World - Kristina Lindström, Kristian Petri | Chassé Cinema

Regie
Kristina Lindström, Kristian Petri
Speelduur
94 min
Jaar
2021
Land
Zweden
Taal
Engels, Zweeds, Frans, Japans, Italiaans gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info