Halie

Fortune

Club Guy & Roni / Navdhara India Dance Theatre / Slagwerk Den Haag
do 22 dec 2022 - 20:30 tot 21:45
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
do 22 dec 2022
20:30 tot 21:45
Tickets

In de dansvoorstelling Fortune gaat Club Guy & Roni samen met het Indiase Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag op zoek naar wat ons gelukkig maakt. 

Hoe vinden we zingeving wanneer niets voor eeuwig is? Waar vinden we geluk als gelukkig zijn ook maar een momentopname is? Hoe leven we in het hier en nu als de volgende uitdaging al om de hoek staat? 

De universele wet van verandering is dat niets hetzelfde blijft. Alles is eindig. Dit klinkt misschien eng, maar wellicht zit in deze eindigheid juist datgene wat het leven zo mooi maakt. 

Choreografen Roni Haver, Guy Weizman en Ashley Lobo, de dansers, en de muzikanten gaan in Fortune ieder op hun eigen manier op zoek naar de betekenis van het wonderlijke en vluchtige geschenk van het leven. Het resultaat is een dansvoorstelling als een road movie door India, waarin ‘the wonder of life’ wordt uitgebeeld.

De muziek in Fortune is geïnspireerd op het dynamische en kleurrijke India. De slagwerkers van Slagwerk Den Haag bespelen Indiase instrumenten zoals de sarod en de tabla. 

Fortune is, na Happiness, Phobia, Freiheit, LOVE en Freedom een volgende voorstelling in de serie The Human Odyssey waarin Club Guy & Roni samen met internationale artistieke gezelschappen onderzoekt hoe onze emoties onze levens bepalen. 

⭐⭐⭐⭐⭐  “Fortune, de nieuwe voorstelling van Club Guy & Roni, bewijst nog maar eens dat het Noorden een dansgezelschap van absolute wereldklasse herbergt.” - Dagblad van het Noorden

⭐⭐⭐⭐⭐ "De beelden zijn ijzersterk, de dans virtuoos.” - Leeuwarder Courant

⭐⭐⭐⭐ “In het overweldigende Fortune voert een bont universum een wervelende stammendans op” - De Volkskrant

⭐⭐⭐ “(..)razend energieke dans, aards en oersterk.” - NRC 

WijkJury Breda

WijkJury Breda bezoekt deze voorstelling. meer info over de WijkJury

A NITE with Bab ad-Daar

Op zaterdag 17 december 2022 om 20:30 uur vindt in samenwerking met Club Guy & Roni het theatrale participatieprogramma A NITE with Bab ad-Daar plaats.

Backstage | Interview | Guy Weizman & Roni Haver | Choreograaf Fortune

In de voorstellingenreeks The Human Odyssey onderzoekt Club Guy & Roni, samen met artistieke partners van over de hele wereld, hoe de universele menselijke emoties ons leven bepalen en hoe daar vanuit…

credits

choreografie: Roni Haver, Guy Weizman,  Ashley Lobo / muziek: Slagwerk Den Haag / decor: Ascon de Nijs / kostuums: Maison the Faux

met:

Van Club Guy & Roni: Adam Peterson, Igor Podsiadly, Camilo Chapela, Wilchaan Roy Cantu en Eliana Stragapede
Van Navdhara Indian Dance Theatre: Urvil Shah, Chetan Solanki, Razul Singh
Van Slagwerk den Haag: Niels Meliefste, Gini Bombrini,  Jose ‘Pepe’ Garcia