De verloren piratenschat (2+)

Brandweerman Sam Live!
in de carnavalsvakantie
za 25 feb 2023 13:30 en 16:00
za 25 feb 2023
13:30 en 16:00

Beleef een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

De piratenteams gaan op pad! Maar, als Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek! 

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt je uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto. 

Knutsel jouw ooglapje
Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! 

Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat (2+) - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

Onderdeel van