De beste verjaardag ooit

Michael Ekblad
wo 15 dec - wo 22 dec
wo 15 dec 2021
-
wo 22 dec 2021

Kareltje het konijn is vandaag vijf jaar geworden en viert zijn verjaardagsfeest met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer. Hij woont met zijn ouders, babyzusje Klara en hun huisdieren Kippie en Koekie vlakbij een bos waar heel veel dieren leven.

Als zijn ouders met Klara naar de dokter moeten, verloopt de dag ineens heel anders dan Kareltje had verwacht. Koppig gaat hij op weg naar oma om daar zijn verjaardag te vieren. De weg daar naar toe gaat alleen wel door het bos...

Het leidt tot een onverwacht, grappig en soms spannend avontuur met zijn buurmeisje Monika en zijn vrienden Freddy en Willem. Gelukkig wordt het uiteindelijk toch nog feest!

De beste verjaardag ooit - Michael Ekblad | Chassé Cinema

Regie
Michael Ekblad
Cast
Imaani Oosterhuis (Stem), Finn Vogels (Stem), Jack Toorop (Stem), Teun Batenburg (Stem), Jan Kooijman (Stem), Peggy Vrijens (Stem), Maria Lindes (Stem), Hymke de Vries (Stem)
Speelduur
70 min
verwacht
wo 15 dec
Jaar
2020
Land
Duitsland
Taal
Nederlands gesproken
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info