Ngoc Chau

Vogelvrij

Fuad Hassen
wo 17 mei 2023 - 20:30 tot 22:00
kleine zaal
wo 17 mei 2023
20:30 tot 22:00
Bestellen

Fuad Hassen komt met zijn vierde avondvullende cabaretprogramma Vogelvrij naar Breda. Met zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl weet hij zowel zijn publiek op het gemak te stellen als rake klappen uit te delen. 

In deze voorstelling gaat Fuad terug naar zijn roots. En daarmee bedoelen we niet Eritrea, maar zijn stand-up roots. Vogelvrij gaat over allerlei verschillende vormen van vrijheid. Kunnen we échte vrijheid wel aan? Zijn we niet te gedomesticeerd? Fuad neemt zichzelf als voorbeeld aan de hand van allerlei verhalen met de typsiche hersenspinsels die we van hem gewend zijn. 

Een echte stand-up comedy show, precies zoals Fuad het wil. Vol met imitaties, typetjes en publieksinteracties. Op zijn manier en 'vogelvrij'. 

De Volkskrant: "Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen". 

Fuad Hassen - Vogelvrij - Chassé Theater Breda

Chassé Ontmoet
Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater. Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te treffen en gezellig (na) te praten. meer info