Sanja Marusic

Hier zit niemand op te wachten

BonteHond en Orkater
di 28 feb 2023 - 19:30 tot 20:35
kleine zaal
Geweest
di 28 feb 2023
19:30 tot 20:35
Geweest

Hier zit niemand op te wachten is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt.

Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken
heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze
vlinder
-Richard Brautigan

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg.

Júist daarom maken BonteHond en Orkater deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs een voorstelling vol energie, toevalligheden en muziek: een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten. 

⭐⭐⭐⭐ "De associatieve en absurdistische voorstelling van BonteHond en Orkater geeft de jeugd mee: alles is mogelijk, als je je angsten omarmt." - Volkskrant

BonteHond en Orkater - Hier zit niemand op te wachten - Chassé Theater Breda

In deze voorstelling wordt er gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

credits

regie: Judith Faas / tekst, spel & muziek: Orkatercollectief More Dogs [Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke], Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht, Melvin Aroma, Barbara Brink, Danisha Violet Martis / kostuums: Eleftheria Lavdaki / decorontwerp: Ruben Wijnstok en Tatyana van Walsum/ lichtontwerp: Stefan Dijkman en Guido van den Hof / techniek: Steven Raapis Dingman, Guido van den Hof / regieassistentie: Millie Lijbers / productie: Daan de Lau