CHMSX Stories

Theater van de Heelheid
onderdeel Be Proud
wo 12 okt 2022 - 21:00 tot 22:10
Grote zaal
Geweest
wo 12 okt 2022
21:00 tot 22:10
Geweest

Theater van de Heelheid verzamelde afgelopen jaren verhalen over het taboeonderwerp: chemsex - sex onder invloed van drugs. Deze eerlijke, spannende, mooie, eenzame en ook rauwe verhalen vormen samen CHMSX Stories.  

Drie acteurs uit verschillende generaties, schakelen in deze mozaïekvertelling virtuoos tussen de verhalen. Opgezweept door de pompende live soundtrack van componist en muzikant Marc Alberto.

Chemsex is hot! Steeds vaker horen en lezen we over chemsex, sex onder invloed van drugs.

Welke diepere verlangens schuilen eronder? Liggen er gevaren op de loer of is het alleen maar leuk? Wanneer wordt lust een last en hoe zit het met de liefde? Afgelopen jaren spraken wij alle soorten van betrokkenen: beginners, gebruikers, omstanders, icons, hulpverleners en partygangers, dwars door alle leeftijden heen. De waargebeurde, eerlijke, spannende, rauwe , eenzame en ook hilarische verhalen vormen samen, opgezweept door een fenomenale soundscape: CHMSX Stories.

De zoektocht naar liefde herkennen we allemaal. Daarom is iedereen (16+) heel welkom. 

⭐⭐⭐⭐ "Dankzij de geweldige livemuziek van Marc Alberto en het energieke spel is CHMSX Stories een fijn stuk dat zeker ook een eye-opener kan zijn.” - Volkskrant 

"Een fenomenale soundscape, gemaakt en live gespeeld door Marc Alberto" - Theaterkrant

podcastserie 

De podcastserie De CHMSX Dialogen bestaat uit een serie gesprekken die het onderwerp Chemsex belichten vanuit verschillend perspectief. Aan het woord komen hulpverleners, zorgexperts, artsen, een ex-gebruiker die er een boek over geschreven heeft, een gebruiker en verpleger. Verder wordt er ingegaan op vragen uit het publiek.

Te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

Onderdeel van:
Be Proud

credits

cast: Kes Blans, Thomas de Bres, Manuel Groothuysen, Marc Alberto (live muziek) / tekst: Kes Blans en Thomas de Bres / schrijfbegeleider: Rob de Graaf / geluidsontwerp: Marc Alberto
 / regie: Thomas Schoots / techniek: Rik van der Veen en Vincent Romijn / producent theater: Theater van de Heelheid