One Moment

Dana Winner
do 12 mei 2022 - 20:30 tot 22:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
do 12 mei 2022
20:30 tot 22:30
Geweest

Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met het theaterconcert One Moment. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal.

Dana Winner viert 30 jaar carrière. Haar versie van One Moment In Time werd meer dan 100 miljoen keer bekeken en als moeder van een dochter die inmiddels de 22 is gepasseerd, is het hoog tijd voor nieuwe muziek. Op de nieuwe plaat en in de voorstelling zingt ze over de thema’s die vandaag in het leven van de Belgische zangeres spelen. 

Het wordt wederom een emotionele en onvergetelijke avond, waarop vanzelfsprekend ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen. 

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

samen veilig genieten van theater

Voel je veilig tijdens je bezoek. Tijdens de voorstelling heb je vaste zitplaatsen naast elkaar maar ons theater biedt voldoende gelegenheid om in de foyers minder drukke plekken op te zoeken. Er zijn daarnaast veel ruimtes om je handen te wassen en uiteraard kan je een mondkapje ophouden als jij je daar prettig bij voelt.