Frank van den Ing

Une belle histoire

Gerard Alderliefste & Friends
zo 5 mrt 2023 - 11:00 tot 12:30
Jupilerzaal
zo 5 mrt 2023
11:00 tot 12:30
Tickets

Waan je op een Frans dorpsplein waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting. 

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen naar Chassé Theater, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met je te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, word je meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Onderdeel van:
Zondagochtendconcert
 Gerard Alderliefste & Friends - Une bell histoire - Chassé Theater Breda

credits

zang, gitaar: Gerard Alderliefste / (contra)bas: Kees Post / drums: Bob Schimscheimer / toetsen: Michel van Kemenade / viool: Maria Eldering / accordeon: Rob Stoop / (backing) vocals: Bregje Hermans, Rosanne Alderliefste / regie: Erris van Ginkel