Christoffer Lomfors

Franse meesterwerken met Soustrot

philharmonie zuidnederland
za 19 nov 2022 - 20:30 tot 21:57
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
Geweest
za 19 nov 2022
20:30 tot 21:57
Geweest

Vraag de Franse maestro Marc Soustrot wat hij graag zou dirigeren en je krijgt een boeket aan Franse meesterwerken. Vive la France!

Laat je meevoeren naar Franse sferen met een bruisende ouverture van Fauré, een lenteachtig orkestwerk van Lily Boulanger, en de Eerste Symfonie van Georges Bizet. Onze bevlogen topviolist Pierre Fouchenneret soleert in het onstuimige Derde Vioolconcert van Saint-Saëns. 

meer over philharmonie zuidnederland
philharmonie zuidnederland is één van de grootste orkesten van Nederland en het meest flexibele; in grote bezetting speelt het orkest symfonische meesterwerken en in bijzondere kleine bezettingen de delicate parels van de klassieke muziek. Als huisgezelschap van het Chassé Theater is Breda een vaste speelplek van het orkest. meer info

samen veilig genieten van theater

Voel je veilig tijdens je bezoek. Tijdens de voorstelling heb je vaste zitplaatsen naast elkaar maar ons theater biedt voldoende gelegenheid om in de foyers minder drukke plekken op te zoeken. Er zijn daarnaast veel ruimtes om je handen te wassen en uiteraard kan je een mondkapje ophouden als jij je daar prettig bij voelt.

Onderdeel van:
Serie meesterwerken

credits

dirigent: Marc Soustrot / viool: Pierre Fouchenneret

Fauré - Uit Pénélope: Prelude
Saint-Saëns - Vioolconcert nr 3
Boulanger - D’un matin de printemps
Bizet - Symfonie nr 1