Marco Borggreve

Kerst met de Jussens

philharmonie zuidnederland
vr 16 dec 2022 - 20:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
vr 16 dec 2022
20:30
Tickets

Vier samen met Arthur en Lucas Jussen Kerst in het Chassé Theater.

‘Familie, gezelligheid en samen lekker eten, dat is wat Kerst voor ons betekent’, zeiden Arthur en Lucas Jussen in een interview. Maar voordat ze naar hun familie afreizen, vieren ze samen met jou Kerst in het Chassé Theater.

De pianobroers behoeven geen introductie. Waar ze het podium ook betreden, ze betoveren het publiek met hun bruisende muzikaliteit, klaterend pianospel en ongedwongen spontaniteit. Buiten is het guur en koud, doe je winterjas maar uit en geniet van dit schitterend Kerstconcert met de gloedvolle Russische orkestklanken van Tsjaikovski’s meeslepende Vijfde Symfonie. Heerlijke muziek met het indrukwekkende dubbelconcert van Vaughan Williams. Onze zeer gewaardeerde Duitse gastdirigent Hans Graf staat altijd garant voor een topuitvoering.

samen veilig genieten van theater

Voel je veilig tijdens je bezoek. Tijdens de voorstelling heb je vaste zitplaatsen naast elkaar maar ons theater biedt voldoende gelegenheid om in de foyers minder drukke plekken op te zoeken. Er zijn daarnaast veel ruimtes om je handen te wassen en uiteraard kan je een mondkapje ophouden als jij je daar prettig bij voelt.

credits

dirigent: Hans Graf / piano: Arthur en Lucas Jussen

Vaughan Williams - Concert voor twee piano’s 
Tsjaikovski - Symfonie nr 5