Kop op!

Job, Joris & Marieke
zo 29 mei 2022 - 13:00
zo 29 mei 2022
13:00

In Kop op! vinden drie vrienden -Sef, Wesley en Marjolein- een gedumpte wasmachine. Al gauw komen ze erachter dat de wasmachine vreemde krachten bezit; je kunt ermee van hoofd wisselen. Hierdoor kunnen Sef, Wesley en Marjolein als elkaar door het leven gaan, en belanden ze in komische maar ook leerzame situaties.

Zo kan Wesley, met het hoofd van Marjolein, dichter bij haar zus Anne komen, op wie hij een oogje heeft. Sef kan met een ander hoofd op stiekem eten tijdens de Ramadan. En Wesley’s klusvlog wordt dankzij Marjolein een stuk populairder. Maar wat als een hond er ineens met je hoofd vandoor gaat?

Job, Joris & Mariek emaakten eerder de korte film A Single Life die in 2015 genomineerd werd voor een Oscar en de clip voor het nummer Ik Neem Je Mee van Gers Pardoel. De korte film Kop op!, waarop deze serie is gebaseerd, werd in 2019 bekroond met een International Emmy Kids Award. De stemmen van Sef, Wesley en Marjolein worden ingesproken door Nasrdin Dchar, Steye van Dam en Paulien Cornelisse.

 

Regie
Job, Joris en Marieke
Cast
Nasrdin Dchar, Steye van Dam , Paulien Cornelisse , Fockeline Ouwerkerk, Soundos El Ahmadi, Sabri Saad El Hamus
Speelduur
50 min
verwacht
za 23 apr 2022
Jaar
2021
Land
Nederland
Taal
Nederlands gesproken
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik

adviesleeftijd: 5+